Bio

Nitroforce 9 soittaa bensan katkuista ja miehekästä katurokkia. Nelihenkinen yhtye on muutaman vuoden sisällä kasvattanut sekä musiikkiansa että bändiä ulos lapsen kengistä ja on valmis painiin isompien sarjassa. 2013 Bändi saavutti yhden suurista tavoitteistaan, kun 57Records julkaisi sen debyyttialbumin “Good Men, Bad Intentions”. Levyn singleksi valittu räyhäävä ja bilettävä Private Time julkaistiin musiikkivideon kera. Katso ja lähde radalle!

 

Elämä pommisuojan hämärässä on perseestä! Siksi Nitroforce 9 keikkailee aktiivisesti. Bändin voi nähdä klubikeikoilla ja ulkoilmafestivaaleilla. Taustanauhat ja muut elektroniset höysteet eivät sovi Nitroforce 9:n settilistaan vaan keikka on päästä varpaisiin suoraviivaista ja koukuttavaa hardrockia. Tukat liehuvat ja hiki lentää mystisen laulajan liitäessä lavan halki megafoni kädessään.

 

Menneisyydessä ei kahlata liian syvällä ja yhtye luo musiikkiaan omalla punkahtavalla tavallaan. Vaikutteina toimivat Gunnarit, Hanoi Rocks, AC/DC ja monet muut tuon ajan rockbändit – kuka niitä laskee.

 

timeline


Copyright Nitroforce 9 2019 | Site design by Vladimir Halinen | Privacy Policy